Marlon Santos da Silva Barbosa

Biografie

Marlon Santos da Silva Barbosa is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marlon speelde was Gremio - Fluminense op 2024-06-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marlon Santos da Silva Barbosa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marlon Santos da Silva Barbosa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marlon Santos da Silva Barbosa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marlon Santos da Silva Barbosa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marlon Santos da Silva Barbosa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marlon Santos da Silva Barbosa

Bekijk de matchen en statistieken van Marlon Santos da Silva Barbosa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marlon Santos da Silva Barbosa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marlon

Achternaam

Santos da Silva Barbosa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-07

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Duque de Caxias

Afkomst

Brazilië

Lengte

182 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marlon Santos da Silva Barbosa mee voetbalt bij Fluminense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook