Marlon Joel Medranda Valencia

Biografie

Marlon Joel Medranda Valencia is een 23-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marlon Joel speelde was LDU de Quito - Tecnico Universitario op 2022-07-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marlon Joel Medranda Valencia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marlon Joel Medranda Valencia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marlon Joel Medranda Valencia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marlon Joel Medranda Valencia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marlon Joel Medranda Valencia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marlon Joel Medranda Valencia

Bekijk de matchen en statistieken van Marlon Joel Medranda Valencia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marlon Joel Medranda Valencia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marlon Joel

Achternaam

Medranda Valencia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-05-19

Geboorteland

Ecuador

Nationaliteit

Ecuador

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marlon Joel Medranda Valencia mee voetbalt bij Tecnico Universitario, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook