Marlon Adriano Prezotti

Biografie

Marlon Adriano Prezotti is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Marlon Adriano speelde was Juventude - America Mineiro op 2022-08-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marlon Adriano Prezotti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marlon Adriano Prezotti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marlon Adriano Prezotti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marlon Adriano Prezotti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marlon Adriano Prezotti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marlon Adriano Prezotti

Bekijk de matchen en statistieken van Marlon Adriano Prezotti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marlon Adriano Prezotti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marlon Adriano

Achternaam

Prezotti

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-02-26

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Curitiba

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marlon Adriano Prezotti mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook