Mario Hermoso Canseco

Biografie

Mario Hermoso Canseco is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mario speelde was Atletico Madrid - Osasuna op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mario Hermoso Canseco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mario Hermoso Canseco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mario Hermoso Canseco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mario Hermoso Canseco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mario Hermoso Canseco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mario Hermoso Canseco

Bekijk de matchen en statistieken van Mario Hermoso Canseco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mario Hermoso Canseco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mario

Achternaam

Hermoso Canseco

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-06-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mario Hermoso Canseco mee voetbalt bij Atletico Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook