Marcos Vicente dos Santos

Biografie

Marcos Vicente dos Santos is een 42-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Marcos Vicente speelde was Avai - Londrina op 2018-11-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcos Vicente dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcos Vicente dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcos Vicente dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcos Vicente dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcos Vicente dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcos Vicente dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Marcos Vicente dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcos Vicente dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcos Vicente

Achternaam

dos Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

42 jaar

Geboortedatum

1981-09-29

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Biguaçu

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcos Vicente dos Santos mee voetbalt bij Avai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook