Marcos Llorente Moreno

Biografie

Marcos Llorente Moreno is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Marcos speelde was Real Sociedad - Atletico Madrid op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcos Llorente Moreno in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcos Llorente Moreno in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcos Llorente Moreno in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcos Llorente Moreno een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcos Llorente Moreno een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcos Llorente Moreno

Bekijk de matchen en statistieken van Marcos Llorente Moreno. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcos Llorente Moreno hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcos

Achternaam

Llorente Moreno

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-01-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcos Llorente Moreno mee voetbalt bij Atletico Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook