Marcos Jackson Caicedo Caicedo

Biografie

Marcos Jackson Caicedo Caicedo is een 32-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marcos Jackson speelde was Guayaquil City FC - Aucas op 2021-11-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcos Jackson Caicedo Caicedo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcos Jackson Caicedo Caicedo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcos Jackson Caicedo Caicedo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcos Jackson Caicedo Caicedo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcos Jackson Caicedo Caicedo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcos Jackson Caicedo Caicedo

Bekijk de matchen en statistieken van Marcos Jackson Caicedo Caicedo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcos Jackson Caicedo Caicedo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcos Jackson

Achternaam

Caicedo Caicedo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-11-10

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Guayaquil

Afkomst

Ecuador

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcos Jackson Caicedo Caicedo mee voetbalt bij Ecuador, Emelec, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook