Marcos André de Sousa Mendonça

Biografie

Marcos André de Sousa Mendonça is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marcos André speelde was Valladolid - Eldense op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcos André de Sousa Mendonça in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcos André de Sousa Mendonça in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcos André de Sousa Mendonça in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcos André de Sousa Mendonça een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcos André de Sousa Mendonça een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcos André de Sousa Mendonça

Bekijk de matchen en statistieken van Marcos André de Sousa Mendonça. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcos André de Sousa Mendonça hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcos André

Achternaam

de Sousa Mendonça

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-10-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Coroatá

Afkomst

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcos André de Sousa Mendonça mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook