Marco Sangalli Fuentes

Biografie

Marco Sangalli Fuentes is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marco speelde was Zamora - Racing Santander op 2023-11-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marco Sangalli Fuentes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marco Sangalli Fuentes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marco Sangalli Fuentes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marco Sangalli Fuentes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marco Sangalli Fuentes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marco Sangalli Fuentes

Bekijk de matchen en statistieken van Marco Sangalli Fuentes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marco Sangalli Fuentes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marco

Achternaam

Sangalli Fuentes

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-02-07

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Sebastián

Afkomst

Spanje

Lengte

179 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marco Sangalli Fuentes mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook