Marco Ludivin Majouga

Biografie

Marco Ludivin Majouga is een 22-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marco Ludivin speelde was Botev Vratsa - Lokomotiv Plovdiv op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marco Ludivin Majouga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marco Ludivin Majouga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marco Ludivin Majouga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Marco Ludivin Majouga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marco Ludivin Majouga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marco Ludivin Majouga

Bekijk de matchen en statistieken van Marco Ludivin Majouga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marco Ludivin Majouga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marco Ludivin

Achternaam

Majouga

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-09

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Toulouse

Afkomst

Frankrijk

Lengte

182 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marco Ludivin Majouga mee voetbalt bij Botev Vratsa, Central African Republic, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook