Marco Leonardo Mancebo Clavero

Biografie

Marco Leonardo Mancebo Clavero is een 22-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marco Leonardo speelde was Boston River - Danubio op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marco Leonardo Mancebo Clavero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marco Leonardo Mancebo Clavero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marco Leonardo Mancebo Clavero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marco Leonardo Mancebo Clavero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marco Leonardo Mancebo Clavero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marco Leonardo Mancebo Clavero

Bekijk de matchen en statistieken van Marco Leonardo Mancebo Clavero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marco Leonardo Mancebo Clavero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marco Leonardo

Achternaam

Mancebo Clavero

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-02

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Mercedes

Afkomst

Uruguay

Lengte

187 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marco Leonardo Mancebo Clavero mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook