Márcio Gonzaga de Azevedo

Biografie

Márcio Gonzaga de Azevedo is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Márcio speelde was Sport Recife - Atletico Paranaense op 2021-12-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Márcio Gonzaga de Azevedo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Márcio Gonzaga de Azevedo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Márcio Gonzaga de Azevedo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Márcio Gonzaga de Azevedo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Márcio Gonzaga de Azevedo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Márcio Gonzaga de Azevedo

Bekijk de matchen en statistieken van Márcio Gonzaga de Azevedo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Márcio Gonzaga de Azevedo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Márcio

Achternaam

Gonzaga de Azevedo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-05-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Guarabira

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

173 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Márcio Gonzaga de Azevedo mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook