Márcio Ferreira Perreira Nobre

Biografie

Márcio Ferreira Perreira Nobre is een 43-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Márcio speelde was Genclerbirligi - Balıkesirspor op 2019-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Márcio Ferreira Perreira Nobre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Márcio Ferreira Perreira Nobre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Márcio Ferreira Perreira Nobre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Márcio Ferreira Perreira Nobre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Márcio Ferreira Perreira Nobre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Márcio Ferreira Perreira Nobre

Bekijk de matchen en statistieken van Márcio Ferreira Perreira Nobre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Márcio Ferreira Perreira Nobre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Márcio

Achternaam

Ferreira Perreira Nobre

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

43 jaar

Geboortedatum

1980-11-06

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Jateí

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Márcio Ferreira Perreira Nobre mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook