Marcelo Nascimento da Costa

Biografie

Marcelo Nascimento da Costa is een 39-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marcelo speelde was Vitoria - Guarani Campinas op 2020-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Nascimento da Costa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Nascimento da Costa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Nascimento da Costa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Nascimento da Costa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Nascimento da Costa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Nascimento da Costa

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Nascimento da Costa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Nascimento da Costa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo

Achternaam

Nascimento da Costa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-08-24

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Santa Cruz do Rio Pardo

Afkomst

Bulgarije

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Nascimento da Costa mee voetbalt bij Vitoria, Bulgaria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook