Marcelo Lomba do Nascimento

Biografie

Marcelo Lomba do Nascimento is een 37-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Marcelo Lomba speelde was Botafogo SP - Palmeiras op 2024-05-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Lomba do Nascimento in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Lomba do Nascimento in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Lomba do Nascimento in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Lomba do Nascimento een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Lomba do Nascimento een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Lomba do Nascimento

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Lomba do Nascimento. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Lomba do Nascimento hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo Lomba

Achternaam

do Nascimento

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1986-12-18

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Lomba do Nascimento mee voetbalt bij Palmeiras, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook