Marcelo Javier Correa

Biografie

Marcelo Javier Correa is een 31-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marcelo Javier speelde was The Strongest - Estudiantes L.P. op 2024-05-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Javier Correa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Javier Correa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Javier Correa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Javier Correa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Javier Correa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Javier Correa

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Javier Correa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Javier Correa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo Javier

Achternaam

Correa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-10-23

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Córdoba

Afkomst

Argentinië

Lengte

184 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Javier Correa mee voetbalt bij Santos Laguna, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook