Marcelo de Freitas Costa

Biografie

Marcelo de Freitas Costa is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Marcelo speelde was Uta Arad - Petrolul Ploiesti op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo de Freitas Costa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo de Freitas Costa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo de Freitas Costa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo de Freitas Costa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo de Freitas Costa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo de Freitas Costa

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo de Freitas Costa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo de Freitas Costa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo

Achternaam

de Freitas Costa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-06-01

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Limeira

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo de Freitas Costa mee voetbalt bij Uta Arad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook