Marcelo Cirino da Silva

Biografie

Marcelo Cirino da Silva is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Marcelo speelde was Atletico Paranaense - Ceara op 2022-05-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Cirino da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Cirino da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Cirino da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Cirino da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Cirino da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Cirino da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Cirino da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Cirino da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo

Achternaam

Cirino da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-01-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Maringá

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

182 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Cirino da Silva mee voetbalt bij Bahia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook