Marcelo Andrés Silva Fernández

Biografie

Marcelo Andrés Silva Fernández is een 35-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marcelo Andrés speelde was Real Salt Lake - Colorado Rapids op 2024-03-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Andrés Silva Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Andrés Silva Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Andrés Silva Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Andrés Silva Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Andrés Silva Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Andrés Silva Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Andrés Silva Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Andrés Silva Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo Andrés

Achternaam

Silva Fernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-03-12

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Mercedes

Afkomst

Uruguay

Lengte

188 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Andrés Silva Fernández mee voetbalt bij Real Salt Lake, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook