Marcelo Amado Djaló Taritolay

Biografie

Marcelo Amado Djaló Taritolay is een 30-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marcelo Amado speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marcelo Amado Djaló Taritolay in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marcelo Amado Djaló Taritolay in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marcelo Amado Djaló Taritolay in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marcelo Amado Djaló Taritolay een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marcelo Amado Djaló Taritolay een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marcelo Amado Djaló Taritolay

Bekijk de matchen en statistieken van Marcelo Amado Djaló Taritolay. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marcelo Amado Djaló Taritolay hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marcelo Amado

Achternaam

Djaló Taritolay

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-08

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

193 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marcelo Amado Djaló Taritolay mee voetbalt bij Boavista, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook