Marc Valiente Hernández

Biografie

Marc Valiente Hernández is een 36-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marc speelde was ATK Mohun Bagan - Goa op 2022-12-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marc Valiente Hernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marc Valiente Hernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marc Valiente Hernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marc Valiente Hernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marc Valiente Hernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marc Valiente Hernández

Bekijk de matchen en statistieken van Marc Valiente Hernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marc Valiente Hernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marc

Achternaam

Valiente Hernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-03-29

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Granollers

Afkomst

Spanje

Lengte

187 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marc Valiente Hernández mee voetbalt bij Goa, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook