Marc Cucurella Saseta

Biografie

Marc Cucurella Saseta is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marc speelde was Chelsea - Fulham op 2023-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marc Cucurella Saseta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marc Cucurella Saseta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marc Cucurella Saseta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marc Cucurella Saseta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marc Cucurella Saseta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marc Cucurella Saseta

Bekijk de matchen en statistieken van Marc Cucurella Saseta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marc Cucurella Saseta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marc

Achternaam

Cucurella Saseta

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-07-22

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Alella

Nationaliteit

Spanje

Lengte

172 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marc Cucurella Saseta mee voetbalt bij Chelsea, Spain U23, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook