Manuel Marouan da Costa Trinidade

Biografie

Manuel Marouan da Costa Trinidade is een 37-jarige voetballer uit Marokko die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Manuel Marouan speelde was Malmo FF - F91 Dudelange op 2022-08-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Manuel Marouan da Costa Trinidade in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Manuel Marouan da Costa Trinidade in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Manuel Marouan da Costa Trinidade in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Manuel Marouan da Costa Trinidade een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Manuel Marouan da Costa Trinidade een assist heeft gegeven in de match.

Stats Manuel Marouan da Costa Trinidade

Bekijk de matchen en statistieken van Manuel Marouan da Costa Trinidade. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Manuel Marouan da Costa Trinidade hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Manuel Marouan

Achternaam

da Costa Trinidade

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1986-05-06

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Nancy

Afkomst

Marokko

Lengte

191 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Manuel Marouan da Costa Trinidade mee voetbalt bij F91 Dudelange, Morocco, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook