Manuel Mama Samba Baldé

Biografie

Manuel Mama Samba Baldé is een 21-jarige voetballer uit Portugal die meestal als doelman speelt. De laatste match die Manuel Mama speelde was Penafiel - Vitoria Setubal op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Manuel Mama Samba Baldé in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Manuel Mama Samba Baldé in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Manuel Mama Samba Baldé in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Manuel Mama Samba Baldé een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Manuel Mama Samba Baldé een assist heeft gegeven in de match.

Stats Manuel Mama Samba Baldé

Bekijk de matchen en statistieken van Manuel Mama Samba Baldé. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Manuel Mama Samba Baldé hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Manuel Mama

Achternaam

Samba Baldé

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-11-14

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Manuel Mama Samba Baldé mee voetbalt bij Guinea-Bissau, Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook