Manuel Henrique Tavares Fernandes

Biografie

Manuel Henrique Tavares Fernandes is een 35-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Manuel Henrique speelde was Gazişehir Gaziantep - Kayserispor op 2021-01-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Manuel Henrique Tavares Fernandes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Manuel Henrique Tavares Fernandes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Manuel Henrique Tavares Fernandes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Manuel Henrique Tavares Fernandes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Manuel Henrique Tavares Fernandes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Manuel Henrique Tavares Fernandes

Bekijk de matchen en statistieken van Manuel Henrique Tavares Fernandes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Manuel Henrique Tavares Fernandes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Manuel Henrique

Achternaam

Tavares Fernandes

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-02-05

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Nationaliteit

Portugal

Lengte

176 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Manuel Henrique Tavares Fernandes mee voetbalt bij Kayserispor, Portugal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook