Manuel Fuster Lázaro

Biografie

Manuel Fuster Lázaro is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Manuel speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Manuel Fuster Lázaro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Manuel Fuster Lázaro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Manuel Fuster Lázaro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Manuel Fuster Lázaro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Manuel Fuster Lázaro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Manuel Fuster Lázaro

Bekijk de matchen en statistieken van Manuel Fuster Lázaro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Manuel Fuster Lázaro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Manuel

Achternaam

Fuster Lázaro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-10-22

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Valencia

Afkomst

Spanje

Lengte

169 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Manuel Fuster Lázaro mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook