Manconi Soriano Mané

Biografie

Manconi Soriano Mané is een 27-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Manconi Soriano speelde was FC Porto B - Academico Viseu op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Manconi Soriano Mané in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Manconi Soriano Mané in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Manconi Soriano Mané in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Manconi Soriano Mané een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Manconi Soriano Mané een assist heeft gegeven in de match.

Stats Manconi Soriano Mané

Bekijk de matchen en statistieken van Manconi Soriano Mané. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Manconi Soriano Mané hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Manconi Soriano

Achternaam

Mané

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-04-03

Geboorteland

Guinee-Bissau

Geboorteplaats

Bissau

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

187 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Manconi Soriano Mané mee voetbalt bij Guinea-Bissau, Academico Viseu, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook