Mamadou Obbi Oularé

Biografie

Mamadou Obbi Oularé is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mamadou Obbi speelde was Standard Luik - Royal Excel Mouscron op 2020-12-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mamadou Obbi Oularé in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mamadou Obbi Oularé in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mamadou Obbi Oularé in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mamadou Obbi Oularé een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mamadou Obbi Oularé een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mamadou Obbi Oularé

Bekijk de matchen en statistieken van Mamadou Obbi Oularé. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mamadou Obbi Oularé hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Mamadou Obbi Oularé

Het laatste nieuws gerelateerd aan Mamadou Obbi Oularé. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Mamadou Obbi

Achternaam

Oularé

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-08

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Waregem

Nationaliteit

België

Lengte

196 cm

Gewicht

94 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mamadou Obbi Oularé mee voetbalt bij Barnsley, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook