Mamadou Koné

Biografie

Mamadou Koné is een 32-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mamadou speelde was Club NXT - KSMK Deinze op 2024-02-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mamadou Koné in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mamadou Koné in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mamadou Koné in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mamadou Koné een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mamadou Koné een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mamadou Koné

Bekijk de matchen en statistieken van Mamadou Koné. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mamadou Koné hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Mamadou Koné

Het laatste nieuws gerelateerd aan Mamadou Koné. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Mamadou

Achternaam

Koné

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-12-25

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Bingerville

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

176 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mamadou Koné mee voetbalt bij KSMK Deinze, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook