Malcom Abdulai Ares Djalo

Biografie

Malcom Abdulai Ares Djalo is een 22-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Malcom Abdulai speelde was Cadiz - Athletic Club op 2024-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Malcom Abdulai Ares Djalo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Malcom Abdulai Ares Djalo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Malcom Abdulai Ares Djalo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Malcom Abdulai Ares Djalo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Malcom Abdulai Ares Djalo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Malcom Abdulai Ares Djalo

Bekijk de matchen en statistieken van Malcom Abdulai Ares Djalo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Malcom Abdulai Ares Djalo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Malcom Abdulai

Achternaam

Ares Djalo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-10-12

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Bibao

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Malcom Abdulai Ares Djalo mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook