Mahmoud Khair Mohammed Dhadha

Biografie

Mahmoud Khair Mohammed Dhadha is een 28-jarige voetballer uit Palestina die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mahmoud Khair Mohammed speelde was Marokko - Palestine op 2021-12-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mahmoud Khair Mohammed Dhadha in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mahmoud Khair Mohammed Dhadha in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mahmoud Khair Mohammed Dhadha in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mahmoud Khair Mohammed Dhadha een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mahmoud Khair Mohammed Dhadha een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mahmoud Khair Mohammed Dhadha

Bekijk de matchen en statistieken van Mahmoud Khair Mohammed Dhadha. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mahmoud Khair Mohammed Dhadha hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mahmoud Khair Mohammed

Achternaam

Dhadha

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-06-26

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Nyköping

Nationaliteit

Palestina

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mahmoud Khair Mohammed Dhadha mee voetbalt bij kalmar FF, Palestine, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook