Magno José da Silva

Biografie

Magno José da Silva is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Magno José speelde was Cuiaba - Atletico Goianiense op 2024-06-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Magno José da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Magno José da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Magno José da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Magno José da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Magno José da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Magno José da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Magno José da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Magno José da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Magno José

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-06

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Dores do Turvo

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Magno José da Silva mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook