Mádson Ferreira dos Santos

Biografie

Mádson Ferreira dos Santos is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mádson speelde was Santos - Banfield op 2022-05-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mádson Ferreira dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mádson Ferreira dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mádson Ferreira dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mádson Ferreira dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mádson Ferreira dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mádson Ferreira dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Mádson Ferreira dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mádson Ferreira dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mádson

Achternaam

Ferreira dos Santos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-01-13

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Itaparica

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

182 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mádson Ferreira dos Santos mee voetbalt bij Santos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook