Mads Døhr Thychosen

Biografie

Mads Døhr Thychosen is een 25-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mads Døhr speelde was FC Copenhagen - FC Midtjylland op 2022-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mads Døhr Thychosen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mads Døhr Thychosen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mads Døhr Thychosen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mads Døhr Thychosen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mads Døhr Thychosen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mads Døhr Thychosen

Bekijk de matchen en statistieken van Mads Døhr Thychosen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mads Døhr Thychosen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mads Døhr

Achternaam

Thychosen

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-06-27

Geboorteland

Denemarken

Geboorteplaats

Vejle

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

178 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mads Døhr Thychosen mee voetbalt bij FC Midtjylland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook