Luke Vincent Ferreira

Biografie

Luke Vincent Ferreira is een 27-jarige voetballer uit Verenigde Staten die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Luke Vincent speelde was Tulsa Roughnecks - Colorado Springs op 2020-10-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luke Vincent Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luke Vincent Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luke Vincent Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luke Vincent Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luke Vincent Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luke Vincent Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van Luke Vincent Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luke Vincent Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luke Vincent

Achternaam

Ferreira

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-07-02

Geboorteland

Verenigde Staten

Nationaliteit

Verenigde Staten

Lengte

182 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luke Vincent Ferreira mee voetbalt bij Colorado Springs, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook