Luiz Henrique Soares Firmino

Biografie

Luiz Henrique Soares Firmino is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luiz Henrique speelde was Ponte Preta - Mirassol op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luiz Henrique Soares Firmino in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luiz Henrique Soares Firmino in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luiz Henrique Soares Firmino in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luiz Henrique Soares Firmino een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luiz Henrique Soares Firmino een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luiz Henrique Soares Firmino

Bekijk de matchen en statistieken van Luiz Henrique Soares Firmino. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luiz Henrique Soares Firmino hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luiz Henrique

Achternaam

Soares Firmino

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-12-03

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

157 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luiz Henrique Soares Firmino mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook