Luiz Adriano de Souza da Silva

Biografie

Luiz Adriano de Souza da Silva is een 37-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Luiz Adriano speelde was Bragantino - Vitoria op 2024-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luiz Adriano de Souza da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luiz Adriano de Souza da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luiz Adriano de Souza da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luiz Adriano de Souza da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luiz Adriano de Souza da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luiz Adriano de Souza da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Luiz Adriano de Souza da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luiz Adriano de Souza da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luiz Adriano

Achternaam

de Souza da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-04-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Porto Alegre

Afkomst

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luiz Adriano de Souza da Silva mee voetbalt bij Internacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook