Luis Jesús Pérez Maqueda

Biografie

Luis Jesús Pérez Maqueda is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Luis Jesús speelde was Valladolid - Oviedo op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Jesús Pérez Maqueda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Jesús Pérez Maqueda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Jesús Pérez Maqueda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Jesús Pérez Maqueda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Jesús Pérez Maqueda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Jesús Pérez Maqueda

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Jesús Pérez Maqueda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Jesús Pérez Maqueda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Jesús

Achternaam

Pérez Maqueda

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-02-04

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Utrera

Afkomst

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Jesús Pérez Maqueda mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook