Luis García Fernández

Biografie

Luis García Fernández is een 43-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Luis speelde was Sporting Charleroi - KAS Eupen op 2019-03-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis García Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis García Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis García Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis García Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis García Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis García Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Luis García Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis García Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis

Achternaam

García Fernández

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

43 jaar

Geboortedatum

1981-02-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Oviedo

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis García Fernández mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook