Luis Gabriel Valenzuela Toledo

Biografie

Luis Gabriel Valenzuela Toledo is een 34-jarige voetballer uit Chili die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Gabriel speelde was Nublense - Curico Unido op 2021-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Gabriel Valenzuela Toledo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Gabriel Valenzuela Toledo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Gabriel Valenzuela Toledo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Gabriel Valenzuela Toledo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Gabriel Valenzuela Toledo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Gabriel Valenzuela Toledo

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Gabriel Valenzuela Toledo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Gabriel Valenzuela Toledo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Gabriel

Achternaam

Valenzuela Toledo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-02-22

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Santiago de Chile

Nationaliteit

Chili

Lengte

178 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Gabriel Valenzuela Toledo mee voetbalt bij Nublense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook