Luis Fernando Martelli Dias

Biografie

Luis Fernando Martelli Dias is een 38-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Luis Fernando speelde was The Strongest - Santa Cruz op 2021-08-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Fernando Martelli Dias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Fernando Martelli Dias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Fernando Martelli Dias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Fernando Martelli Dias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Fernando Martelli Dias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Fernando Martelli Dias

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Fernando Martelli Dias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Fernando Martelli Dias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Fernando

Achternaam

Martelli Dias

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-02-08

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Bolivia

Lengte

175 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Fernando Martelli Dias mee voetbalt bij Bolivia, The Strongest, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook