Luis Felipe Pérez Valencia

Biografie

Luis Felipe Pérez Valencia is een 26-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Felipe speelde was Atletico Nacional - Patriotas op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Felipe Pérez Valencia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Felipe Pérez Valencia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Felipe Pérez Valencia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Felipe Pérez Valencia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Felipe Pérez Valencia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Felipe Pérez Valencia

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Felipe Pérez Valencia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Felipe Pérez Valencia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Felipe

Achternaam

Pérez Valencia

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-05-28

Geboorteland

Colombia

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Felipe Pérez Valencia mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook