Luis Fabián Mina Zapata

Biografie

Luis Fabián Mina Zapata is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Luis Fabián speelde was Independiente del Valle - Macara op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Fabián Mina Zapata in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Fabián Mina Zapata in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Fabián Mina Zapata in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Fabián Mina Zapata een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Fabián Mina Zapata een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Fabián Mina Zapata

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Fabián Mina Zapata. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Fabián Mina Zapata hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Fabián

Achternaam

Mina Zapata

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-08-10

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Caloto

Nationaliteit

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Fabián Mina Zapata mee voetbalt bij Macara, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook