Luis Ángel Martell Castillo

Biografie

Luis Ángel Martell Castillo is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Ángel speelde was Metropolitanos FC - Portuguesa FC op 2021-11-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Ángel Martell Castillo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Ángel Martell Castillo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Ángel Martell Castillo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Ángel Martell Castillo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Ángel Martell Castillo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Ángel Martell Castillo

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Ángel Martell Castillo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Ángel Martell Castillo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Ángel

Achternaam

Martell Castillo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-10-07

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Anzoátegui

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

183 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Ángel Martell Castillo mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook