Luis Alfredo Chacón Largo

Biografie

Luis Alfredo Chacón Largo is een 27-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Alfredo speelde was Carabobo FC - Trujillanos FC op 2019-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Alfredo Chacón Largo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Alfredo Chacón Largo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Alfredo Chacón Largo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Alfredo Chacón Largo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Alfredo Chacón Largo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Alfredo Chacón Largo

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Alfredo Chacón Largo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Alfredo Chacón Largo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Alfredo

Achternaam

Chacón Largo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-06-24

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Ureña

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

168 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Alfredo Chacón Largo mee voetbalt bij Carabobo FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook