Luis Alfonso Hurtado Osorio

Biografie

Luis Alfonso Hurtado Osorio is een 28-jarige voetballer uit Colombia die meestal als doelman speelt. De laatste match die Luis Alfonso speelde was America de Cali - Patriotas op 2022-09-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Alfonso Hurtado Osorio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Alfonso Hurtado Osorio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Alfonso Hurtado Osorio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Alfonso Hurtado Osorio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Alfonso Hurtado Osorio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Alfonso Hurtado Osorio

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Alfonso Hurtado Osorio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Alfonso Hurtado Osorio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Alfonso

Achternaam

Hurtado Osorio

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-01-24

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cali

Nationaliteit

Colombia

Lengte

186 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Alfonso Hurtado Osorio mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook