Luis Alejandro Ramírez López

Biografie

Luis Alejandro Ramírez López is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Alejandro speelde was Libertad Asuncion - Caracas FC op 2022-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Alejandro Ramírez López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Alejandro Ramírez López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Alejandro Ramírez López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Alejandro Ramírez López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Alejandro Ramírez López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Alejandro Ramírez López

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Alejandro Ramírez López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Alejandro Ramírez López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Alejandro

Achternaam

Ramírez López

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-07-02

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Alejandro Ramírez López mee voetbalt bij Caracas FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook