Luis Alberto Terán Guzmán

Biografie

Luis Alberto Terán Guzmán is een 29-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als doelman speelt. De laatste match die Luis Alberto speelde was CD Hermanos Colmenarez - Puerto Cabello op 2021-11-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Alberto Terán Guzmán in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Alberto Terán Guzmán in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Alberto Terán Guzmán in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Alberto Terán Guzmán een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Alberto Terán Guzmán een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Alberto Terán Guzmán

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Alberto Terán Guzmán. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Alberto Terán Guzmán hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Alberto

Achternaam

Terán Guzmán

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-08-14

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Barinas

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

175 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Alberto Terán Guzmán mee voetbalt bij Puerto Cabello, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook