Luciano Gastón Perdomo

Biografie

Luciano Gastón Perdomo is een 27-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luciano Gastón speelde was Velez Sarsfield - Gimnasia L.P. op 2018-10-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luciano Gastón Perdomo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luciano Gastón Perdomo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luciano Gastón Perdomo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luciano Gastón Perdomo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luciano Gastón Perdomo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luciano Gastón Perdomo

Bekijk de matchen en statistieken van Luciano Gastón Perdomo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luciano Gastón Perdomo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luciano Gastón

Achternaam

Perdomo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-10

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

San Miguel del Monte

Afkomst

Argentinië

Lengte

174 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luciano Gastón Perdomo mee voetbalt bij Gimnasia L.P., ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook