Luciano Batista da Silva Junior

Biografie

Luciano Batista da Silva Junior is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Luciano speelde was Atletico Paranaense - Bahia op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luciano Batista da Silva Junior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luciano Batista da Silva Junior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luciano Batista da Silva Junior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luciano Batista da Silva Junior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luciano Batista da Silva Junior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luciano Batista da Silva Junior

Bekijk de matchen en statistieken van Luciano Batista da Silva Junior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luciano Batista da Silva Junior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luciano

Achternaam

Batista da Silva Junior

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-29

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luciano Batista da Silva Junior mee voetbalt bij Bahia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook